BA-projekt - merit på SUND
Kursusindhold
Formålet med bachelorprojektet er, at den studerende skal demonstrere sin evne til at formulere, analysere og bearbejde problemstillinger inden for et afgrænset fagligt emne, der fastsættes sammen med projektets vejleder.
BA-project - credit transfer BA project at SUND
Meritstuderende indskrevet på SUND
Målbeskrivelsen for BA-projektet findes i bilaget til den studerendes fagspecifikke studieordning på SCIENCE.
Det betyder at målbeskrivelsen skal findes i den fagspecifikke studieordning for bacheloruddannelsen i biologi, hvis den studerende er indskrevet på denne uddannelse på SCIENCE.
Bachelorprojektet kan udføres individuelt eller i grupper på op
til 4 studerende.
Orientering om god videnskabelig praksis og plagiering skal indgå i
vejledningsforløbet.
Den studerende skal have modtaget en forhåndsgodkendelse fra eget studienævn, samt have indgået en gyldig og godkendt bachelorprojektkontrakt inden bachelorprojektet påbegyndes
Udbydes til meritstuderende. Søg via dette link:
http://sund.ku.dk/uddannelse/vejledning-information/meritstuderende/
- ECTS
- 15 ECTS
- Prøveform
-
Skriftlig aflevering, 1 eller 2 blokkeMundtlig prøve, 30-60 minutter
- Prøveformsdetaljer
- Bachelorprojektet afsluttes med en mundtlig prøve uden
forberedelse. Prøven varer 30- 60 minutter inkl. et oplæg på 10-25
minutter.
En eventuel vejleder fra en ekstern institution kan ikke være censor på bachelorprojektet.
Den mundtlige prøve er offentlig, og den hovedansvarlige vejleder bekendtgør tid og sted for afholdelse af prøven.
Såfremt der i bachelorprojektet indgår en fortrolig del, kan denne del af bachelorprojektet behandles for lukkede døre i forbindelse med den mundtlige prøve. Det er kun de(n) studerende, eksaminator og censor, der deltager.
Bachelorprojektet kan gennemføres i grupper på maksimalt 4 personer. Inden bachelorprojektet påbegyndes, skal det aftales med den hovedansvarlige vejleder, hvorvidt projektet gennemføres som et gruppearbejde.
Når bachelorprojektet udarbejdes af en gruppe, kan projektrapporten enten være en fælles rapport eller en rapport, hvor der er redegjort for den enkelte studerendes bidrag. Uanset hvilken rapporttype, der udarbejdes, skal rapporten indgå i den mundtlige prøve, og dermed i grundlaget for den individuelle bedømmelse.
Såfremt en gruppe har udarbejdet en projektrapport, hvor der er redegjort for den enkelte studerendes bidrag, vil de studerende til den mundtlige prøve blive eksamineret i hele rapportens indhold med respekt for den enkelte studerendes faglighed. Bedømmelsen baseres på den enkelte studerendes rapportbidrag samt mundtlige præstation.
Såfremt en gruppe har udarbejdet en projektrapport, hvor der ikke er redegjort for den enkelte studerendes bidrag, vil de studerende til den mundtlige prøve blive eksamineret i hele rapportens indhold. Bedømmelsen baseres på den enkelte studerendes mundtlige præstation.
Når bachelorprojektet udarbejdes af en gruppe, kan den mundtlige prøve aflægges som en individuel prøve eller, efter aftale med studieleder og vejleder, som en gruppeprøve. Prøveformen skal fremgå af bachelorprojektkontrakten.
Ved en gruppeprøve skal varigheden af det mundtlige forsvar udvides i forhold til, at en individuel bedømmelse er mulig.
Hvis den mundtlige prøve aflægges individuelt, må de studerende kun overvære eksaminationen af de øvrige studerende i gruppen, hvis de selv er blevet eksamineret.
Uanset rapport- og prøveform vil bedømmelsen af de studerende altid være individuel og der kan derfor gives forskellige karakterer til gruppens medlemmer. - Krav til indstilling til eksamen
-
Bachelorprojektet skal være afleveret til den fastsatte tid i forhold til bachelorkontrakten
- Hjælpemidler
- Alle hjælpemidler tilladt
- Bedømmelsesform
- 7-trins skala
- Censurform
- Ekstern censur
Censoren skal være hjemmehørende i censorkorpset, der er tilknyttet den fagspecifikke studieordning for den studerendes uddannelse
Kriterier for bedømmelse
For at opnå karakteren 12 skal den studerende opfylde alle punkter i målbeskrivelsen for bachelorprojektet. Målbeskrivelsen findes som bilag til den fagspecifikke studieordning hvor på den studerende er indskrevet.
Kursusinformation
- Undervisningssprog
- Dansk
- Kursusnummer
- SGBB20008E
- ECTS
- 15 ECTS
- Niveau
- Bachelor
- Varighed
-
Varigheden for BA-projektet fastsættes i forhåndsgodkendelse, hvori der skal tages hensyn til eventuelle sideløbende kurser.
Bachelorprojektet følger fakultetets blokstruktur, hvilket betyder, at projektet påbegyndes ved blokstart og skal være afleveret inden afslutningen af projektets sidste blok. Eksamen kan dog afholdes enten i den sidste bloks eksamensperiode eller i den efterfølgende uge. Afleveringsfristen må tidligst ligge 2 uger før eksamensugen for projektets sidste blok - Placering
- Efterår og Forår
- Studienævn
- Studienævn for Sundhed og informatik
Udbydende institut
- Globe
Udbydende fakultet
- Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Kursusansvarlig
- Jesper Vang Møller (8-6c6775726774786f4263666f306d7730666d)
Are you BA- or KA-student?
Courseinformation of students