Erhvervsorienteret projektforløb (MSc)

Kursusindhold

Formålet med projektforløbet er at give den studerende indsigt i arbejdsopgaver og arbejdsbetingelser på arbejdspladser, der er relevante for nyuddannede kandidater i folkesundhedsvidenskab. Formålet er desuden at give den studerende mulighed for at afprøve sin viden og sine færdigheder og kompetencer i en jobsituation, som ligner den, der tilbydes nyuddannede kandidater i folkesundhedsvidenskab.

Erhvervsorienteret projektforløb kan udføres af 1, 2 eller 3 studerende.
Se nedenstående oversigt for sideantal i opgaven og vejledningstimer:

Antal studerende

Antal ECTS

Maksimalt omfang af normalsider

Vejledningsnorm i timer i alt

Vidensgrundlag

1

10

10

10

10 videnskabelige artikler/referencer

2

10

15

12

10 videnskabelige artikler/referencer

3

10

20

12

10 videnskabelige artikler/referencer

Engelsk titel

Internship (MSc)

Uddannelse

Kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab

Målbeskrivelse

Efter endt kursus forventes den studerende at kunne:

 

Viden

  • demonstrere at have opnået viden om den pågældende arbejdsplads og dens opgaver.

 

Færdigheder

  • beskrive kort og informativt det pågældende arbejdssted og dets opgaver;

  • beskrive kort og informativt den studerendes opgaver i erhvervsforløbet;

  • beskrive løsningen af en eller flere hovedopgaver, som den studerende har gennemført.

 

Kompetencer

  • bedømme anvendelsesmuligheder af den studerendes folkesundhedsvidenskabelige kompetencer til løsning af opgaverne på arbejdsstedet;
  • diskutere folkesundhedsvidenskabelige relevante overvejelser omkring arbejdsstedet og de opgaver, den studerende har gennemført.

Vejledning og erhvervsforløb.

ECTS
10 ECTS
Prøveform
Skriftlig aflevering
Hjælpemidler
Alle hjælpemidler tilladt
Bedømmelsesform
bestået/ikke bestået
Censurform
Ingen ekstern censur
En intern bedømmer
Kriterier for bedømmelse

For at bestå forventes den studerende at kunne:

 

Viden

  • demonstrere at have opnået viden om den pågældende arbejdsplads og dens opgaver.

 

Færdigheder

  • beskrive kort og informativt det pågældende arbejdssted og dets opgaver;

  • beskrive kort og informativt den studerendes opgaver i erhvervsforløbet;

  • beskrive løsningen af en eller flere hovedopgaver, som den studerende har gennemført.

  • Kategori
  • Timer
  • Forberedelse
  • 265
  • Vejledning
  • 10
  • Total
  • 275